Roligt med tequila

Och så var det mannen som kommer in på en bar och ser en enormt stor glasburk, fullproppad med tjugokronorssedlar, på disken.

Han blir nyfiken och frågar bartendern vad det är för burk.
- Ja, säger bartendern, du betalar 20 kronor och om du klarar tre olika tester så får du alla pengarna i glasburken samt nycklarna till en sprillans ny Lexus som står på baksidan.
- Vad är det för tester? frågar mannen som inte vill låta detta tillfälle gå honom ur händerna.
- Du måste betala först, sådana är reglerna! svarar bartendern

Mannen tänker en stund och så ger han bartendern en tjuga som han lägger i glasburken.

- Det här måste du göra, säger bartendern. Först måste du dricka en kvarting tequila på max 60 sekunder, inte en sekund mer, och du får inte göra en enda grimas under tiden.

Nummer två, det finns en pit-bull fastbunden ute på baksidan. Han har en ond tand i käften och du måste ta bort den med dina bara händer, inga tillhyggen.

Den tredje grejen: det finns en 90-årig dam på tredje våningen här, hon har aldrig haft sex. Du måste ta hand om det problemet.

Mannen är förstummad.
- Jag vet att jag betalade 20 kronor, men jag är ju inte galen...
- Du bestämmer själv, säger bartendern, men pengarna stannar där de är...

Mannen sätter sig och drar i sig ett par stadiga jävlar och frågar sedan:
- Var är den där jäkla tequilan?

Han tar ett stadigt tag i flaskan och dricker sedan så snabbt han kan, och se, han klarar det! Tårar strömmar nerför kinderna, men ingen grimas kan skönjas i ansiktet på honom och han drack den på knappa 58 sekunder. Sedan vacklar han ut genom bakdörren till pit-bullen som är fastkedjad där.

Folk i baren är övertygad om att mannens sista stund på jorden är kommen. De hör snart ett skrän utan like, ljud av slagsmål och oväsen och sedan bara tystnad..

Just när de bestämt att mannen är död så kommer han invacklande med kläderna i trasor och blödande från otaliga sår på kroppen. Han stirrar vilt omkring sej och vrålar sedan:
- Var är nu kärringen med den onda tanden?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0