Packad och glad

Packat och klart, ska det vara.
Har precis packat färdigt inför resan till Göteborg och den årliga basketcupen.
Nu är det ju inte jag som ska spela, utan mina yngsta döttrar. Jag har i alla fall
fått den äran att följa med, vilket känns smickrande.
Ska passa på att träffa några BC-systrar när jag ändå är där. Det ska bli roligt.


De barna, de barna

En mor stod i köket och kunde höra hur hennes son lekte med sin tågbana inne i vardagsrummet. Hon hörde honom säga:

"Så har vi kommit till Malmö Central. Alla ni lata rövhål som ska av, se till att det går jävligt snabbt SÅ VI KAN KOMMA VIDARE!!!"


Mamman blev chockad över vad hon hörde, och skyndade sig in till sonen.

"Vi använder verkligen inte sådant språk i detta hus! Gå upp på ditt rum och bli där i två timmar. Om du kan prata ordentligt när de två timmarna gått, kan du komma ner och leka med din tågbana igen."


Efter två timmar kommer pojken ner igen, och sätter sig för att leka med tåget igen. Från köket hör mamman honom säga:

"Till alla passagerare som nu stiger av vill jag säga tack för denna resa. Vänligen se till så att ni har alla era tillhörigheter med er. Jag vill samtidigt önska våra nya resenärer välkomna ombord. Vi kommer att göra vårt yttersta för att göra denna resa så behaglig som möjligt."


Mamman ler stolt, och sonen fortsätter

"... OCH OM NÅGON AV ER IDIOTER ÄR SURA ÖVER ATT VI ÄR TVÅ TIMMAR SENA KAN NI GÅ UT OCH PRATA MED DEN FETA KÄRRINGEN I KÖKET!"

Leksakståg. Clipart


Bra fråga

Hur kan det komma sig att man kan stämma
McDonalds för att man har blivit fet,
Marlboro för att man fått cancer,
men INTE Pripps för alla fula ragg man tagit hem..?


Björkpollen

Tur att man inte är allergisk mot björkpollen!

pollen


Musöron

Såg på min promenad i morse att björken fått musöron.

bjork

Inresstant!

En vestenkalpig unsdernöking gjord vid ett untivseriet i Enlgand

har visat att utfiall de två fösrta och de två sista botskevärna i

alla orden i en text är ritkigt plessarade, spelar det liten roll i viklen

orgnindslöfjd de övirga boskvätrena i orden kommer. Tetxen är fullt

läbsar t.o.m. om de andra bokestävrna kommer hullorebmuller!

Detta eftorsem vi inte läser varje enkisld botksav, utan ser bidlen

av ordet som helhet.


Gammal kärring

Hej,
om du tycker jag é lite frånvarande, trött och konstig så ska jag berätta en sak för dig så att du lättare kan förstå mig. En konstig gammal kärring har flyttat in hos mej, vet inte vem hon är eller var hon kommer ifrån. Jag har säkert inte bjudit in henne, vet bara att en dag fanns hon där.

Hon är en listig jävel.

Hon håller sig undan för det mesta, men när jag går förbi en spegel kan jag se skymten av henne. När jag ställer mej framför spegeln så står kärringfan där och täcker nästan hela mig, så att jag inte kan se min förtjusande spegelbild. Jag har försökt att ropa åt henne att sluta - men hon ropar bara tillbaka. Jag tycker det är ganska grymt. Om hon nu tänker hänga hos mig, så tycker jag att hon kan betala någon sorts hyra, men nej.


Hittar ibland nån liten slant i en ficka eller under soffdynan, men dé é bara småpotatis. Saken är nämligen den att jag tror - även om jag inte vill göra några förhastade slutsatser - att hon stjäl av mig. Varje gång jag har varit till bankautomaten och tagit ut pengar - så bara försvinner dom?????

JAG kan ju inte under några omständigheter slösa bort så mycket pengar, min enda slutsats är att kärringfan stjäl. Hon ser ut att behöva föryngringskrämer, så dit går säkert pengarna.


Men det är inte bara pengar som försvinner. Mat har en konstig förmåga att på oroväckande sätt försvinna, speciellt godsaker som choklad, vin och annat gott. Jag kan inte ha sånt hemma numera, hon tycks vara riktig sötrövad. Men hon borde nog se upp - kilona kommer fort. Tror att hon förstår problemet - säkert justerar hon min våg så att den visar för mycket när jag stiger på - och på så sätt får hon mej att tro att jag ätit allt och gått upp i vikt.

Stackars kärring, för att vara en gammal människa é hon väldigt barnslig. Hon ändrar även på mina kläder så att dom inte längre passar mej.


Sen så rotar hon även i mina papper och andra saker så att jag inte kan hitta nåt längre. Speciellt det här är tungt - eftersom jag alltid har haft bra ordning på allt. Hon kan till och med röra om i mina videoband, så att jag spelar över sånt jag skulle ha kvar. Hon hittar de mest fantastiska sätt att reta mej på, texten i min post och i tidningarna suddar hon ut, så att jag knappt kan se vad som står. Tv:ns och radions ljud har hon fingrat på så jag hör bara mummel. Trapporna har hon höjt, dammsugaren har blivit tyngre. Hon sätter superlim på paket, burkar och flaskor bara för att jag inte ska få upp dom. Tycker ni att hennes sätt att återgälda min gästfrihet är rättvis???


På nätterna snarkar hon så hårt att jag vaknar - mycket störande. Hon följer mej vart jag än går, när jag går till en klädbutik för att prova nåt nytt - provar hon samma plagg och står framför mej i provrummet, så jag inte kan se mej i spegeln. Det enda jag ser är hur dåligt kläderna sitter på henne.


Jag trodde inte att hon kunde hitta på nåt mer sätt att jävlas med mig på - men då jag skulle ta ett nytt passfoto - vad tror ni då hände? Just som det blixtrade till ställde hon sig framför mej. SÅ NU FÅR JAG HA HENNE I PASSET 10 ÅR FRAMÅT !!!!!


Recept på en helt vanlig jävla kaka

Deg:
1 dl sur mjölk
ett ägghelvete
så lite smör som möjligt
socker
ingen jävla mandel i alla fall
2 dl bakpulver
1 pkt fula russin
1½ dl allerginötter

Fyllning:
1 dl vaniljsocker
melon eller något annat
mycket sprit

Häll nästan allt i en bunkjävel och kör med elvisp en hel timme.
Grädda direkt i skålen, skit i att smöra och bröa, kakhelvetet
fastnar i alla fall. Dunka utav bara fan för att få ut skiten på bordet.
Garnera med krossad melon och sprit. Om kakfan inte lossnar,
släng ut bunkhelvetet genom fönstret och drick upp spriten.


Sego

Tänkte lägga in en annan bakgrund men det är så förbankat   s e e e g t !
Det händer inget på ett bra tag och när det väl snurrar till kan inte sidan visas.
Blir man trött eller blir man trött...

Välkommen till min nya blogg!

Här lägger jag ut mycket av de vistar och diverse skoj som jag samlat på mig genom åren. Här blandas söta barnhistorier och blondinskämt med fräckisar och roliga bilder.

Här kommer jag också att lägga ut mina bilder. Håller som bäst på att lära mig hantera digitalkameran och labba med bilderna i Photoshop. Svårt men roligt! Men övning ger färdighet. Och vem vet - jag kanske är den som tar bildernas bild en vacker dag! ;o)

Du som hittat hit - Lämna gärna en kommentar!

RSS 2.0