Varför män inte skriver rådgivningsspalter

Kära Walter
Jag hoppas att du kan hjälpa mig.

Häromdagen när jag åkte iväg till jobbet, lämnade jag min man i huset tittandes på TV, som vanligt. Jag hade inte hunnit långt när motorn la av och stannade. Jag promenerade hem för att be min man om hjälp. När jag kom hem kunde jag inte tro mina ögon! Han var i vårt sovrum med vår grannes dotter. Jag är 32 år, min man 34 och grannens dotter 22, jag och min man har varit gifta i 10 år.

När jag konfronterade honom bröt han ihop och erkände att de hade haft ett förhållande de senaste sex månaderna. Jag ställde ett ultimatum: Bryt med henne eller så lämnar jag dig. Han har blivit av med jobbet för sex månader sedan och säger att han har känt sig deprimerad och värdelös sedan dess. Jag älskar honom väldigt mycket, men sedan jag gav honom mitt ulitmatum har han hållit sig på sin kant. Han vill inte gå på familjeterapi och jag känner att jag inte når fram till honom. Var snäll och hjälp mig!

Vänliga hälsningar
Susanne

- - - - -

Kära Susanne
En bil som stannar efter att ha körts en så kort sträcka kan bero på en massa olika fel i motorn. Börja med att kontrollera att det inte är några stopp för bränslet, eller helt enkelt slut i tanken. Om det är okej, kolla insprutningen och att inga kablar är lösa. Om inget av detta är fel, kan det bero på bränslepumpen, och att det är för lågt tryck till motorn.

Har du varit noggrann när du tankade senast, det finns många olika bränsleslag att välja på E85, 95 eller 98 oktan eller diesel. Diesel i bensinen - eller bensin i diesel - är inte bra.  

Hoppas att detta hjälper,
Walter

Nytt glas

Glasmästarna sätter in nytt glas i busskurerna idag.


RSS 2.0