Trevlig fruktkaka

1 dl socker
4 ägg
2 dl torkad frukt
1 tsk salt
1 dl farinsocker
4 msk citron
2 liter whiskey
nötter
smör


Ta fram en mellanstor skål.
Kolla whiskeyn genom att smaka. Häll whiskeyn i ett decilitermått och drick.
Upprepa.

Sätt på elvispen.


Smaka på whiskeyn igen om den håller kvalitén.
Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen.

Häll upp whiskeyn i ett glas och kolla att den fortfarande smakar bra,
drick ännu ett glas.

Schtäng av elvischpen.


Knäck två hönor och schläng i schkålen med all torkad frukt...
Schätt på elvischpen igen. Om den fruktade torken faschnar i schkålen,
vrid losch den med en muvschkrejsel.


Schmaka schen om whiskeyn fortfarande är god. Schen schka du schila
2dl schalt, eller nåt schånt. De é inte schå himla noga!


Kolla whiskeyn.

Schila citronschaften, lägg till en mat...sched... och schå schocker,
eller nåt... va fan...
Schmörj ugnen. Vrid kakformen 200 grader, glöm inte att schtänga
av elvischpen!
Schläng ut schkålen genom fönschtret och...schå kolla schen whiskeyn.


Äääh... gå å lägg dej i schtällä...
...vem faan schänner för å äta en jävla fruktkaka iallafall!?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0